Je verwijdert je account via Account → Privacycentrum, onder Account verwijderen. Tik op Mail me een code, vul de 6-cijferige code uit je e-mail in (15 minuten geldig) en bevestig met Verwijder mijn account.
Wat er gebeurt
- Je wordt overal uitgelogd.
- Je account wordt na 7 dagen definitief verwijderd. Tot die tijd blijft je lidmaatschap van je groepen bestaan.
- Log je binnen die 7 dagen in, dan wordt je account niet verwijderd.
- Na 7 dagen verlaat je al je groepen. Was je de enige eigenaar van een groep met andere leden, dan gaat het eigenaarschap over op de langstzittende beheerder (of anders het langstzittende lid). Was je het laatste lid, dan wordt de groep verwijderd.
- Quotes die je hebt bewaard, blijven in hun groep staan zonder jouw naam. De tekst van quotes zelf wordt niet aangepast.
- Quotes waarin jij de auteur bent, blijven staan. Hun auteur wordt dan de gast Verwijderd account.
- Je reacties, de foto's en video's die je hebt toegevoegd en de deelnamecodes die je hebt gemaakt, worden verwijderd.
Let op
Heeft je account een passkey en ben je ingelogd met een inlogcode? Dan kun je je account niet vanuit die sessie verwijderen. Log daarvoor in met een passkey of maak er een aan; zie Passkeys en sessies.