Skip to main content

Een groep verlaten of verwijderen

Verlaat een groep, of verwijder hem voor iedereen. Wat er met de quotes gebeurt.

Laatst bijgewerkt

Een groep verlaten

Open in de groep het menu … rechtsboven, kies Groepsbeheer (of Groepsinfo als je lid bent) en tik onderaan op Groep verlaten. Je quotes blijven in de groep staan. Je wordt niet meer getoond als lid van de groep.

Je kunt de groep niet verlaten als je de enige eigenaar bent en er nog andere leden zijn. Maak eerst iemand anders eigenaar.

Ben je het laatste lid? Dan wordt de groep verwijderd, samen met alle quotes erin.

Een groep verwijderen

Alleen een eigenaar kan een groep verwijderen. Zitten er nog andere leden in de groep? Verwijder die dan eerst in Groepsbeheer. Daarna tik je onderaan onder Groep verlaten op Groep verwijderen. De groep en alle quotes erin worden dan verwijderd. Dat kan niet ongedaan worden gemaakt.

Verwijderde groepen zijn meteen voor niemand meer zichtbaar, en worden na 30 dagen definitief verwijderd.

Was this article helpful?